iulie 20, 2007

say cheese!

Aseară, sub fereastră, două vrăbii discutau despre încălzirea globală! Una dintre ele se lăuda că ar fi aflat din surse sigure că sâmbătă va fi cea mai caldă zi din an. Cealaltă ciripea de zor, zburlindu-şi puful cenuşiu şi trăgând aer dintr-un pai. În spiritul internaţional de turmă de a sărbători orice, cele două vrăbii şi-au propus să se deplaseze până la fântânile colorate din Piaţa Unirii, pentru a-şi petrece întreaga zi de sâmbătă cerşind firmituri.

Ei, dar pentru că oamenii nu sunt vrăbii, nu se satură doar cu firmituri şi au nevoie de mai multă culoare decât cea a curcubeului artificial din fântânile centrale, îşi cumpără bilete de avion, de tren sau doar îşi umplu rezervorul cu benzină şi se grăbesc să afle cum e ziua de sâmbătă prin alte locuri. Cristina şi-a propus shopping în Roma, cu "un amic de la revistă". Anda face un warm-up, tot în Italia, pentru weekend-ul viitor la Amsterdam. Pe Anca o sechestrează boyfriend undeva între patru pereţi, ai dragostei, evident. Cătălin s-a îndrăgostit de Franţa şi nu mai vrea acasă. Ciprian dă o fugă la Costineşti pentru un "boys only" weekend, iar Ashy se mută din dormitor în sufragerie ca să scrie poezii. Octavian este deja în Grecia, iar Livia mai are timp de un strat de bronz la Mamaia.

Parcă numai gândul că evadezi pentru câteva zile din locul în care transpiri de o viaţă, te face să te simţi mai relaxat, mai vesel şi răcorit. Well, my little friends, say cheese!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu