aprilie 25, 2008

Popas

Mă aşez puţin aici. Bună seara! Mai aude careva cântecul cu şoricelul mititel cât un cercel, tremurând, bietul de el, într-o nu ştiu care seară, într-o nu ştiu care vară, într-un nu ştiu care sat, sub un nu ştiu care pat? Sunt obosită. Promit să nu stau mult, îmi trag sufletul şi plec mai departe. Sufletul... înfricoşător cuvânt, instabil şi curios peste măsură. Mai înfricoşător ca puful de plop şi de păpădie la un loc! Dar mai bine să nu vă vorbesc despre el. Prefer să dau sfaturi, să întorc cuvinte, să buchisesc texte şi să îmi dau coate cu adverbele de timp. Acum cam trag de timp: plec curând, să zicem, spre nord, pentru o vreme scurtă cât fustele mele din liceu, mă grăbesc să fiu lipicioasă cu oamenii care se încăpăţânează să nu mă uite, cu mama şi cu tata. Da, poate sună straniu, câteva zile o să mă mut pe soare. Am impresia că nu sunt singura.

Antoine este foarte convins că iepurii şi ouăle nu au nimic în comun.

10 comentarii:

  1. Anonim21:15:00

    Urat birou. Urat de tot. Si ma refer strict la el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă e strict nu mă supăr.

    După Paşte ne-au promis birouri personalizate. Pe al meu o să planteze iarbă, o să-i monteze ferestre cu vedere la Amstel şi perdele din vată de zahăr. Plus automat de Hubba Bubba, prezervative menthol şi bere brună!

    Oh boy the joy, don't you think, Luli?!

    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim08:48:00

    sa nu te muti ziua pe soare. nu ziua !

    RăspundețiȘtergere
  4. mini paste cu mini fericire pentru mini copywriter cu mini dorinte

    RăspundețiȘtergere
  5. ce-aş putea păţi pe soare ziua?

    perfidius, mini cozonac cu mini nucă drept mini mulţumire pentru mini urări!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim13:34:00

    nush...ar trebui facut un studiu de caz...efectul mutarii pe soare ziua si efectul mutarii pe soare noaptea. destul de populist though.

    RăspundețiȘtergere
  7. Well, definitiv nu eşti singură. Abia ce m-am întors şi eu de la oamenii care se încăpăţânează să nu ne uite.

    PS. Vreau să-i prezint pe cineva lui Antoine. Îl cheamă Calutzu şi stă de puţină vreme la mine pe blogroll. Cred că ar putea deveni prieteni buni ei doi. Par să fie făcuţi din acelaşi...aluat!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim12:15:00

    Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Poți să-ți publici imaginea pe instagram. De aici https://viplikes.ro/instagram/instagram-followers/ poți cumpăra urmăritori pentru pagina ta.

    RăspundețiȘtergere