septembrie 26, 2007

măi să fie!

Acum câteva ore vorbeam cu Cătălin despre sex. Mie mi se părea că sexul e ca o viaţă mai mică pe care o trăim fără să ne punem întrebări şi fără să ne căutam probleme. Se întamplă tot felul de lucruri acolo: delirezi când ai orgasm la fel cum ameţeşti după ce ai terminat de scris un articol de cinci mii de caractere, ceri sex oral la fel cum ceri o pâine, te simţi demoralizat dacă nu ţi se scoală la fel cum te deprimi dacă ai dat-o în bară cu planul de conturi, îi simţi lipsa aşa cum ţi-e dor de o vacanţă, când îţi îndeplineşti o fantezie eşti la fel de entuziasmat ca atunci când îţi vine o idee grozavă, mă rog, cred că e clar ce am vrut să spun. Bun. Şi imediat m-a izbit Cătălin cu întrebarea: OK şi ce se întamplă când sexul devine dragoste? Ei, ce să se întâmple?! Ţi se acordă o promovare! Mmm şi atunci cum rămâne cu promovarea prin sex?

7 comentarii:

  1. pai daca sexul a devenit dragoste si ai obtinut o "promovare",a fost o "promovare" prin dragoste,promovarea prin sex este un alt subiect pe care poate il va dezbate irina :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim12:43:00

    uu uu si cu sexul asta trebuie sa acoperi toate ariile nu numai oral.. :P si promovarea prin sex este rtista si pentru promovat si pentru promovator (cine e baiatul din poza de azi de la mess?)

    RăspundețiȘtergere
  3. doua chestii diferite..dar pot coexista...la fel ca si blogul meu la tine in blogroll?;) si invers..

    RăspundețiȘtergere