martie 19, 2008

Când fratele nu face cât două surori

Dacă aş avea două surori le-aş zice Mimi şi Lala. Am sta toate trei într-un apartament cu trei camere de la Piaţa Sudului, am avea tot timpul glastre, vaze, borcănaşe, pahare pline cu m&m, bomboane de mentă, portocale, căpşuni, mere şi afine, am mânca paste cu ton în sufragerie, în vreme ce Laura Andreşan predă pseudo-scheme de sex cu lesbiene la TV, ne-am face liste cu produse Avon pe care nu le-am cumpăra niciodată, am mânca seminţe ÎN PAT!, ne-am demachia şi am vorbi despre vizite la ginecolog, ne-am spăla numai cu gel de duş Miss Milkie, am ieşi pe balcon ca să fumăm ţigări, iar înainte de culcare ne-am aminti de toate telefoanele fără fir, flori-fete-sau-băieţi şi partidele de-a v-aţi ascunselea. Dimineaţa am lua mic-dejun-cafea-amăruie, la un machiaj sincron cu raţe/porci/iepuraşi de pluş în picioare, iar seara am face shopping la Plus.

Dar, cum eu am doar un frate, stau într-un apartament cu două camere de la Piaţa Muncii, îmi ţin zambilele în paharele din care beau apă, nu am nici bomboane, nici caramele aproape niciodată, mănânc la ora nouă seara o felie de pâine prăjită cu ceai verde de mango, nu mă uit la TV, nu-mi comand produse cosmetice - le iau de la farmacie, fac cumpărăturile la Mega Image (bune vafe, apropo), iar cea mai mare distracţie e să mă uit la fratemiu' cum mănâncă sandvişuri uriaşe şi joacă, pardon, Counter. Mă demachiez singură, la oglindă, îmi dau cu părerea despre prietena lui, îi citesc puţin din dicţionarul de portugheză, povestesc despre job şi nu fumăm, că ne-am lăsat amândoi.


later edit: mâzgâlit pentru Mihaela şi Laura că-s lipicioase, dragi şi moldovence şi pentru fratele meu zburlit, aspirant ecologist, pe care îl alint (cu cea mai deschisă inimă) Grigore.

18 comentarii:

  1. -din primul salariu am sa iti cumpar o vaza verde,caramele(atunci am sa le pot manca si eu )si pomelo-in caz ca n-ai mancat.
    -te-ai lasat de fumat\:D/\:D/ we drink to that! (suc :P)

    RăspundețiȘtergere
  2. oh boy! bune caramelele de ciocolată şi pomelo. de fumat oricum nici nu prea mă apucasem :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim21:03:00

    oh boy-ul e al meu, gaseste-ti al'ceva ca doar esti copywriter

    RăspundețiȘtergere
  4. vezi ce bine e cu un barbat in casa...cat echilibru. echilibru verde...gen...

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim22:15:00

    daca e verde e irish...irish equilibrium

    RăspundețiȘtergere
  6. catalin, facem schimb! zic eu oh, boy, iar tu uh, garcon până te întorci! :)

    desene, chaos: da, a venit primăvara! :P

    RăspundețiȘtergere
  7. ce sa spui si tu dupa o serata cu un gigi si cu un el, de dimineata ti-e primavara. altora le e iarna...
    :(

    RăspundețiȘtergere
  8. DISCRÉŢI//E f. 1) Caracter discret. 2) Comportare reţinută şi plină de tact; delicateţe. La ~ cât doreşte. A pune (sau a lăsa) la ~a cuiva a pune (a lăsa) la dispoziţia cuiva. [Art. discreţia; G.-D. discreţiei;

    :D

    RăspundețiȘtergere
  9. ma pui la punct? n-am zis nimic. ma refeream la faptul ca aseara dupa cum mi-ai povestit ai fost cu gigi de la facultate- de care mi-e dor si mie de cam o luna- si cu el- frate-tu, in mall, unde ati vazut filmul ala "dragoste pe timp de holera" si v-ati incecat in zambete de fericire. de ce sa fii discret cand pilule se bucura de ce o inconjoara, te bucuri cu ea odata. nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai ce draguta ai fooost!
    eu ce sa mai zic?! eu sunt singura la parinti! si eu visez la visul tau...pana si la realitatea ta...tot e mare lucru sa te poti baza pe el atunci cand ai nevoie...really, enjoy it!esti norocoasa;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim14:16:00

    Vai da' se poate? Asa singurica... Rezolvam imediat. Ce numar de telefon are mama ta?

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim14:29:00

    cred ca e f haios sa ai 2 surori si sa faci toate "girl stuff-urile" de zi cu zi impreuna cu ele , totusi tu nu te plange ca macar ai un frate , unii sunt singuri la parinti .

    RăspundețiȘtergere
  13. ca să fie clar, nu mă plâng de fratele meu. îl ador şi îl iubesc vreau-nu vreau că mi-e întipărit în sânge. iar surorile de care vorbeam sunt două prietene dragi pe care le văd cam răruţ.

    desene, eventual te pun la colţ.

    notalent, am început să accept că sunt norocoasă:)

    sisi, nu mă plâng nici măcar când am motiv :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim13:25:00

    Un cuvant din insemnare ma face sa-ti trimit urmatorul link: http://hobbitul.ro/2008/03/21/
    noi-sinem-cele-trei-capsune-cam-nebune/
    #respond

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-a mers la suflet însemnarea ta. Şi mi-a trezit şi ceva nostalgii după vremurile când aveam prietene-surori.

    Acum am prieten-soţ. Nu-i rău nici aşa, atâta că ăştia nu vor în ruptul capului să încalţe raţe/porci/iepuraşi de pluş. Iar despre demachiat, nici nu vor să audă :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. xxl, uneori am alergie la căpşune!:)

    innuenda, punct ochit, punct lovit!:)
    numa' spune-mi ce s-a întâmplat cu ale tale prietene-surori?

    RăspundețiȘtergere
  17. Păi au murit de maturitate...nu ştiu.

    Pur şi simplu vieţile noastre au luat-o în direcţii diferite şi, pentru motive care-mi scapă, nimeni nu s-a întors de-acolo să povestească.

    Dar nu încetez să le caut.

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim19:02:00

    Cred că toate fetele visăm la aşa zile frumoase. Când eram mai mici, ne făceam şi noi fetele(şi cele mai bune prietene) planuri de mutat împreună...

    RăspundețiȘtergere