noiembrie 26, 2008

Votaţ curcubeu

Tinof Stabilescu găsise într-o seară oarecare într-un dormitor oarecare într-un calculator oarecare într-un document Word oarecare soluţia pentru rebusul, puzzle-ul şi sudoku-ul care duc spre inima unei femei oarecare. Tinof Stabilescu îşi notase în palma stângă un singur cuvânt şi se gândi că nu o să uite chiar de s-ar şterge, mai ales că era stângaci şi, cum desena cu stânga, scria cu stânga şi în stânga avea cea mai mare încredere, nici n-avea cum să uite. Mănuşi. Şi de sub pământ s-a auzit "şah-mat să fiu blestemat"! Că în curând l-am cunoscut pe Tinof Stabilescu şi am început să primesc mănuşi, să privesc mănuşi, să visez mănuşi, să le sărut deget cu deget, cu buzele, cu limba şi să-mi placă pielea, nu vă mai spun căci mă grăbesc. În noaptea asta, în secunda asta, ce zic eu aici?!, se numără şi se electează ranguri pentru cele şapte camere-culori ale curcubeului. Iar eu, în lipsă de purpură în obraji, candidez pentru culoarea violet-sigur-desigur. Şi nici la final de text nu înţeleg de unde a apărut dorinţa de fierbinţeală între tâmple şi de ce mă dau de ceasul morţii numai să simt puterea delicată a pielii de pe mâini, să fiu a naibii, asta-mi mai lipsea, să mă îndrăgostesc încet, încet de mine!

7 comentarii:

  1. Anonim01:00:00

    Să ne fereasca Cel de Sus dacă iese cum prezici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare mi-e teamă că fata asta are dreptate. Totuşi există o speranţă dacă Moldova vine cu fata ceea-n violet. Eu însă ştiu o altă vorbă, că dacă s-a născut din pisică nu mănâmcă portocale. Dragă lady, mai răruţ e mai drăguţ, cum ar spune fosta mea soacră, de altfel şi ea din Bârlad, adică tot şoldoveancă frate. Excelent scris, fără alte dulcegării!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim01:10:00

    Mai Mirceo, n-are treaba cu prefectura, da' deloc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim13:38:00

    cred ca ar fi corect mânusi, ca doar asta sunt: usi pentru maini.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim15:26:00

    mda, de fapt ar fi mainusi. si tot pe pe principiul asta sapcap.

    RăspundețiȘtergere
  6. Schita asta e chiar frumoasa, ai un A cu plus de la mine, da' ai grija la Stabilescu ca e putin kinky, daca nu chiar spooky!

    RăspundețiȘtergere